DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:20

Viktor Rün S13 – Viktor Rün Build

            Viktor Rün S13 – Viktor Rün Build

            Çıkışının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hâlâ dünyanın en çok oynan oyunlarının arasında yer alan League of Legends oyunu birçok oyuncunun gözdesi haline gelmiştir. İçinde hepsi birbirinden tamamen farklı 160 adet karakter ve bu karakterlerin hepsine özel, ayrı ayrı karakter hikâyeleri barındırmaktadır. Üstelik eklenen yeni karakterlerle de oyunun dengesini bozmayan LoL ekibi sevenlerinden büyük takdir toplamaktadır. LoL oyuncuları seçmiş oldukları karakterlerle aralarındaki bağı güçlendirmek için onları tanımak istiyor. Biz de bu yazımızda hem Viktor karakterini tanıtacağız hem de Viktor karakterinin rün dizilimi hakkında bilgiler vereceğiz. Dilerseniz Viktor Rün S13 – Viktor Rün Build  yazımıza başlayalım.

            Viktor

            Hayatını insanların ve insanlığın gelişimi için adamış olan Viktor yeni bir teknoloji devrinin habercisidir. Kendisini insanları yeni bir zekâ seviyesine çıkarmak için görevlendirdiğini belirten Viktor bu görevinin sadece ve sadece bir yolla başarıya kavuşacağının bilincindedir. Bu yol ise Viktor’un da öncüsü olmak istediği teknolojik bir evrimden geçmektedir. Varını yoğunu ortaya koyarak geliştirdiği zırhı ve vücuduyla önüne çıkan tüm engelleri aşmayı hedefleyen Viktor, tüm düşmanlarına, bu yolda her şeyini verebileceğini hissettiriyor.

            Viktor Rün

            Oldukça geniş bir rün dizilimine sahip olan Viktor karakteri ilham ve büyücülük bazında rün dizilimi ile ön plana çıkmaktadır.

  1. İlham bazında ilk rün %98 seçilim oranıyla İlk Vuruş rünüdür.
  2. Sihirli pabuçlar ise ilham bazında yer alan ve %83 seçilme oranına sahip diğer ründür.
  3. En çok tercih edilen rünlerden biri olan Kozmik Sezgi rünü ise %99 seçilme oranına sahiptir.
  4. Son olarak %61 seçilme oranına sahip olan rün Peksimet Teslimatı rünüdür.
  5. Büyücülük bazında %87 oranına sahip olan rün ise Mana Akışı Yüzüğüdür.
  6. Son olarak Kızart rünü ise %66 seçilme oranına sahip bir diğer ründür.

Oyuncular tarafından oldukça sevilen Viktör karakterinin rün dizilimi bu şekildeydi. Viktör Rün yazımız bu karaktere gönül vermiş oyunculara doğru rün dizilimi için bir kılavuz niteliğindedir. Unutmayın ki bir kahramanın maksimum kapasitesini görmek, doğru rün seçiminden geçer.