DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:11

Volibear İtem Dizilimi – Volibear İtem Build

Volibear İtem Dizilimi – Volibear İtem Build

Oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşan League Of Legends bu sayıyı her geçen gün biraz daha artırmaktadır. Artırabilmesindeki önemli etkenlerden biriside oyun ekibinin getirdikleri güncellemelerdir. Bu güncellemeler oyun içeriği, eşya vb. değişiklikleriyle karşımıza çıkmaktadır. Bu süreç takip edilmesi gereken bir süreçtir çünkü değişen bilgiler oyun düzenini kimi zaman değiştirmektedir. Oyuna yabancı kalmamak için bu değişimlerden haberdar olmak oldukça fayda sağlamaktadır.Sizlere bu yazımızda Volibear İtem Dizilimi – Volibear İtem Build ve Volibear karakterinin hikâyesinden bahsedeceğiz.

Volibear

Fani varlıklar gelmeden önce Volibear halkı yarı ilahlardan oluşan bir ülke kurdu. İlk varoluşlar zamanında vahşi büyüler etrafta serbestçe dolaşırdı. Volibear zafer kazanmaktan zevk alırdı. Halkı onun yenilmez kudretine karşı ona oldukça ihtiyaç ve minnet duyarlardı. Ona sunulan adaklarla her geçen gün gücü artmaya devam etti. Zamanla halkı ve Volibear arasındaki bağlar koptu ve iki tarafta kendi uğraşlarının peşinde takıldı. Ama yine de kendi topraklarını korumaktan geri durmuyorlardı. Uygarlıklar Volibear için bir zayıflıktı ve bu zayıflığa gün geçtikçe nefret besliyordu.

Volibear İtem

Sizler için Volibear İtem dizilimini araştırdık. Üst koridorda oynanırken genellikle hangi itemler çıkıldığını sizler için derledik. Dilerseniz dizilimimize bir göz atalım.

  1. Oyuncular başlangıç eşyası olarak Doran’ın yüzüğü ve Can İksiri ile oyuna başlamaktadır.
  2. Erken oyunda Alazcevher ve Çizme alınmaktadır.
  3. Devamında Buzdoğan Eldiven ve Çelik Kaplamalı Çizme eşyaları ile can, zırh, yetenek hızı ve hareket hızı kazanmaktadırlar.
  4. Donmuş Yürek ve Ruh Gömleği ile eşya dizilimine kaldığı yerden devam eden oyuncular büyü direnci, taban can yenilenmesi ve yetenek hızlarını artırmaktadır.
  5. Oyunun sonlarına doğru Çivili Zırh alan oyuncular can ve zırh değerlerini oldukça yükseltmektedirler.
  6. Doğanın Kudreti ile item diziliminin sonuna gelen oyuncular can, büyü direnci ve hareket hızlarını artırarak oyundaki eşya alımlarına noktayı koymaktadır.

Yukarıda sizler için derlediğimiz dizilimler güncel meta ışığında olup karşınızdaki rakibinize göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bunun yanında yetenekli olmak kadar eşya dizilimlerinin de ne kadar önemli olduklarını unutmayınız.