DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:11

Warwick İtem Dizilimi - Warwick İtem Build

Warwick İtem Dizilimi - Warwick İtem Build

Çıkış yaptığı günden bu yana oldukça büyük oyuncu sayısına ulaşan ve birçok başarıya imza atmayı başaran League of Legends oyunu giderek çok daha popüler bir hâl almaktadır. Geliştirici ekibin doğru zamanda yapmış olduğu güncellemeler ve oyuna getirmiş olduğu yenilikler sayesinde oyuncular daima oyunun bünyesinde tutulmakta ve başka yapımlara kayması önlenmektedir. Yapılan güncellemeler sayesinde oyuncuların ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap verilmektedir. Bu sayede oldukça sevilen bir oyun olmayı başarmaktadır. Aynı zamanda oyun içinde birbirinden esrarengiz hikâyelere sahip olan karakterler bulunmaktadır. Bu karakterlerin hikâyelerini merak eden oyuncular da oldukça fazladır. Kendilerine main yani ana karakter seçen oyuncular genellikle karakterlerinin hikâyelerini araştırırlar ve bu sayede karakterleri ile çok daha sağlam bir bağ oluştururlar, karakterleri sindirirler. Böylelikle kahramanını karakterini ve kişisel özelliklerini çözerek nasıl oynaması gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirler. Warwick İtem Dizilimi - Warwick İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Warwick karakterinin diğer oyuncuları tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimini ve bu karakterin kısa hikâyesini aktarmış bulunmaktayız.

Warwick

Yaşadığı şehrin kasvetli sokaklarında yarın yokmuşçasına avlanan Warwick bir deneyin başarısızlıkla sonuçlanmasından sonra kaza eseri bir şekilde ortaya çıkmıştır. Warwick’in vücudunda birbirinden enteresan mekanizmalar bulunmaktadır. Bu mekanizmalar sonucunda oldukça özel maddeleri kanına pompalayabilmekte ve adeta öfkeden delirecek raddeye gelmektedir. O esnada karşısında olan canlıları genellikle hazin ve acımasız bir son beklemektedir. Warwick avlarının üzerine gölgelerin arasından aniden atılmasıyla bilinmektedir. Avlarını kendisine çeker ve paramparça eder.

Warwick İtem

Warwick karakteri doğru item dizilimi ve oynanış tarzıyla gerçek bir canavara dönüşmektedir. Bundan dolayı siz değerli oyuncular için Warwick İtem dizilimi aşağıda verilmiştir:

  • Oyuncular genellikle Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini satın alarak maçlarına başlamaktadır.
  • Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın olarak maçlarına devam etmektedir.
  • Üçüncü sırada Şahbaz Jak’Sho itemini tercih eden oyuncular,
  • Dördüncü sırada Haşmetli Hydra itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Ruh Gömleği itemini satın alan oyuncular item dizilimini sonlandırmaktadır.