DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:30

Wolfteam Hediye Kuponu Nasıl Alınır

Wolfteam Hediye Kuponu Nasıl Alınır

Wolfteam ülkemizde uzun yıllardır faaliyet gösteren oyunlardan bir tanesidir. 2007 yılında piyasaya sürülen bu oyunun böylesine popüler olmasının elbette ki birçok nedeni vardır. Ancak kesin olan bir şey varsa oda bu oyunun modasının önümüzdeki yıllarda da kolayca geçmeyeceğidir. Oyun sürekli olarak iyileştirmelerle desteklenmekte ve mağazalarında yaptıkları yeniliklerle gündeme gelmektedir. Bunun yanında çeşitli hediye kuponları sunması ve oyunculara sürpriz hediyeler vermesi gamerların ondan kolay kolay vazgeçmeyeceğinin garantisi gibidir. Peki, oyuncuların sıklıkla merak ettikleri Wolfteam Hediye Kuponu Nasıl Alınır cevabı nedir. Makalemizin devamında bu sorunun cevabını ayrıntıları ile sizlere aktaracağız.

Wolfteam Hediye Kuponu Almak İçin;                                               

  1. İlk olarak bilgisayarımızda win 7 işletim sistemi olması gerektiğini hatırlatalım
  2. Bilgisayarınızda İnternet Exploper 9 tarayıcısı olması gerekmektedir.
  3. Tarayıcınız İnternet Exploper’un daha eski sürümü ise ilk olarak onu güncelleyelim
  4. Sonrasında adres çubuğundaki joygame ikonunu görev çubuğuna sabitleyelim
  5. Bu simgeye sağ tıklayarak sıçrama listesini açalım
  6. Görevler bölümündeki promokodlara tıklayalım ve akabinde açılan penceredeki 10 TL değerinde hediye kodu alalım.

Görüldüğü üzere Joy Game tarafından ücretsiz olarak verilen hediye kuponunu almak işte bu kadar basittir. Wolfteam Hediye Kuponu Almak İçin yukarıdaki adımları harfiyen yerine getirmeniz gerekmektedir. Başka bir internet tarayıcısından ya da farklı bir işletim sistemine sahip bilgisayardan bu işlemi denemenizi önermiyoruz. Wolfteam’de öne çıkan en bilindik hediye seti ise;

  • Kar 98 K
  • De GOLD
  • Ek Malzeme Seti

olarak öne çıkmaktadır. Özellikle hediye kuponları oyuncular arasında oldukça popülerdir. Joygame’in ücretsiz olarak vermiş olduğu bu kuponlardan ziyade bir de çeşitli platformlardan ve forumlardan da hediye kuponu elde edilebilmektedir. Bu forumlarda açılan başlıkları da takip ederek buralardan hediye kodları edinebilirsiniz. Uygun fiyata hediye kodu satışı yapanlarda vardır. Ancak piyasanın çok altında olan ya da güven vermeyen kişilerden hediye kodu edinmenizi kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Çünkü her yerde olduğu gibi bu oyun içerisinde de kötü niyetli kişilerin olduğu unutulmamalıdır. Hediye kodu için en güvenilir adres hiç şüphesiz yapımcı Joy Game’in dağıttığı kodlardır.