DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:10

Wukong İtem Dizilimi - Wukong İtem Build

Wukong İtem Dizilimi - Wukong İtem Build

League of Legends oyunu ilk çıkış tarihinden bu yana dur durak bilmeden yükselen bir ivme kazanmıştır. Oyunun popülaritesinin azalmamasının en önemli nedenlerinden birisi oyunun arkasında bulunan geliştirici ekiptir. Bu ekibin oyuna getirmiş olduğu doğru zamanlı güncellemeler ve yenilikler sayesinde oyuncular bu süreç boyunca LoL oyunundan sıkılmamıştır. Oyunun geliştirici ekibi getirmiş olduğu yenilikleri oyuncuların isteklerine göre şekillendirmektedir. Bu sayede ihtiyaçları ve istekleri giderilen oyuncular LoL oyununa çok daha fazla bağlanmaktadır. Ayrıca oyun içinde birbirinden farklı yaşantılara sahip karakterler bulunur. Bu karakterlerin esrarengiz hikayeleri birçok oyuncunun ilgisi çekmeyi başarmaktadır. Kendilerine oynamak için main karakter belirleyen oyuncuların neredeyse tamamı oynadığı karakterin hikâyesini araştırmaktadır. Wukong İtem Dizilimi - Wukong İtem Build başlıklı yazımızda Wukong karakterini main karakter olarak belirleyen veya yalnızca merak eden kullanıcılar için kısa hikâyesini ve diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi paylaşılmaktadır.

Wukong

Bir çeşit düzenbaz olan Wukong sahip olduğu ünü hızından, çevikliğinden ve bin bir türlü hile geçen aklından almaktadır. Rakiplerini genellikle hızıyla ve kıvrak zekâsıyla şaşkına çevirip daha sonra etkisiz hâle getirmeyi tercih ediyor. Master Yi ile tanışmasının ardından ömür boyu sürecek bir dostluğun temellerini atmış oldular. Bu sayede Wukong Wuju dövüş sanatını ustasından öğrenme fırsatı yakalayan son öğrenci olma unvanını kazanmıştır. Şimdilerde Wukong yaşamakta olduğu toprakları canı pahasına rakiplerinden korumaya çalışmaktadır.

Wukong İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde kıvrak zekâsına zekâ katmayı başaran ve rakiplerini elinde adeta bir oyuncak eden Wukong karakterinin oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılan item dizilimi aşağıdaki gibidir:

  • Oyuncular genellikle İlahsindiren itemini satın alarak maçlarına başlamaktadır.
  • Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın alarak oyunlarına devam etmektedir.
  • Üçüncü sırada genellikle Kara Balta itemi tercih edilmektedir.
  • Ölümün Dansı itemi genel olarak dördüncü sırada tercih edilen item olmaktadır.
  • Beşinci sırada Malmortius’un Ağzı tercih edilirken,
  • Son sırada Zaun Zincirkılıcı itemi tercih edilmektedir.

Wukong İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. İyi oyunlar dileriz.