DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:10

Xayah İtem Dizilimi - Xayah İtem Build

Xayah İtem Dizilimi - Xayah İtem Build

Dünya çapında büyük bir başarıya ve üne ulaşmayı başaran LoL oyunu gün geçtikçe çok daha fazla oyun severi bünyesine katmaya devam ediyor. Oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere yazılmış olan hikâyeler sayesinde büyük ölçüde dikkat çekmeyi başarmıştır. Bunun yanında olukça çeşitli oyun modları sayesinde de birçok kişinin başka yapımlara yönelmesi engelleniyor. Oyun yapımcılarının zamanında yapmış olduğu güncellemeler ve yenilikler de oldukça büyük beğeni topluyor. Oyun içine getirdikleri yeni karakterlerin oyun dengesini bozmasını engellemek için hemen akabinde çalışmalar yapıyorlar. Bu sayede oyuncuların oyun keyifleri kesinlikle bozulmuyor. Bunun yanında kendilerine ana karakter belirleyen oyuncular karakterleri için yazılmış olan hikâyeleri de öğrenmek istiyorlar. Xayah İtem Dizilimi - Xayah İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Xayah karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktaracağız.

Xayah

Bir devrimci olan Xayah haklının huzurunu ve mutluluğunu sağlamak amacıyla savaşmayı seçen yaratıktır. Savaşlarda sergilemiş olduğu üstün performans sayesinde kısa sürede ün salmayı başarmıştır. Hızı, sinsiliği ve son derece keskin tüy bıçaklarıyla birlikte adeta düşmanlarına dehşeti yaşatmaktadır. Kabilesini korumak için ortaklarıyla birlikte savaş alanında omuz omuza çarpışmaktadır. Giderek küçülen ve yok olma derecesine gelen kabilesini korumanın tek yolu bu savaşlardan geçmektedir.

Xayah İtem

Doğru bir item dizilimi ile oldukça etkili ve işlevsel bir karaktere dönüşen Xayah kahramanın item dizilimi aşağıdaki gibidir. Aşağıdaki dizilim sayesinde karakterinizin performansını arttırabilirsiniz:

  • Oyuncular genellikle Rüzgârın Hiddeti itemini tercih ederek oyuna başlamaktadır.
  • Daha sonra Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Hayalet Dansçı itemini envanterine eklemektedir.
  • Sonrasında Navori Seribıçakları itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada çoğu oyuncu Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın almaktadır.
  • Son sırada oyuncuların çoğu Ebedi Kılıç itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Xayah İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Karakterlerinizin tam performansını görebilmek için kesinlikle doğru item dizilimi ile oynamanız gerekmektedir. Hepinize bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.