DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:26

Xayah Rün s13 - Xayah Rün Build

Xayah Rün s13 - Xayah Rün Build

Riot Games tarafından piyasaya sürülen en köklü yapım olarak karşımıza çıkan LOL, 140'dan fazla şampiyonun arasından seçimini yapan milyonlarca oyuncuyu kucaklamaktadır. Oyunun harika ekran grafiklerine rağmen bilgisayarlarda çok fazla yer kaplamaması ve eski nesil işlemcilerde dahi çalışabilmesi ona olan talebi de sürekli canlı tutmaktadır. Yapımcı Riot Games bunun böyle devam edeceğini ve LOl’ün asla sadece yüksek seviyelerde bilgisayarla için hizmet veren bir oyun haline gelmeyeceğini defalarca açıklamıştır. Biz ise bu yazımızda oyunun sevilen şampiyonlarından Xayah’tan bahsederek rünleri hakkında incelemelerde bulunacağız. İlk olarak Xayah Rün s13 - Xayah Rün Build konusuna göz atalım.

Xayah

Halkını kurtarmak için bireysel bir savaş halinde olan Xayah; bunun için hızını, kurnazlığını ve jilet gibi keskin tüy bıçaklarını kullanmaktadır. Yoluna çıkan herkesi bir bir yok eden kusursuz vastaya devrimcisi Xayah, ortağı ve sevgilisi Rakan ile omuz omuza çarpışarak gitgide küçülen kabilesini korumaya çalışmaktadır. Aynı zamanda ırkını eski ihtişamına kavuşturmak için var gücüyle çalışan bu ikili, karşısına çıkan düşmanlarla amansızca çarpışmakta ve silahlarını amansızca kullanmaktan çekinmemektedir.

Xayah Rün

  1. Xayah’ın en entiki rünü İsabet bazında %99 oranla tercih edilen Ölümcül Tempodur.
  2. Aynı İsabet bazında Pratik Zeka %96 oranla Efsane: kan ise %97 oranla tercih edilmektedir.
  3. Şampiyonumuzun Biç Devir rünü ise oyuncular arasında %82 lik bir popülariteye sahiptir.
  4. İlham bazında bakıldığında ise Xayah, %96’lık bir tercih edilme oranı ile Peksimet Teslimatı ile öne çıkmaktadır.
  5. Sihirli Pabuçlar rünü ise şampiyonumuzun %62’lik bir oranda tercih edildiği ve İlham bazında etkili olduğu rünlerdendir.
  6. Xayah, Kozmik Sezgi için %40 oranında tercih edilse de bu oran İlham bazında bakıldığında oldukça iyidir.

Bu yazımızda sizlere sevilen kahraman Xayah hakkında bilgilendirme yaptık. Oyuncuların asıl merak ettiği Xayah rün konusu ise yukarıda maddeler halinde sizlere açıklanmıştır. Yani şampiyonumuz hangi bazda hangi etki oranıyla savaşmakta ve oyuncular bu rünleri hangi oranda tercih etmekte gibi hap bilgiler sıralı şekilde sizlere verilmiştir. Bunun için ayrıca bir şey yapmanıza gerek yoktur.