DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:09

Xin Zhao İtem Dizilim - Xin Zhao İtem Build

Xin Zhao İtem Dizilim - Xin Zhao İtem Build

İçinde birbirinden farklı birçok karakter barındıran ve bu karakterlerin her birinin ayrı ayrı hikâyesin olan League of Legends oyunu birçok oyuncu tarafından sevilmiştir. Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük bir kitleye ve oldukça büyük başarılara ulaşmayı başarmıştır. Gün geçtikçe kitlesini ve başarılarını büyütmektedir. Oyuncuların büyük bir kısmı oyun içinde olan karakterlerin hikâyelerini merak etmekte ve araştırmaktadır. Bundan dolayı hazırladığımınız Xin Zhao İtem Dizilim - Xin Zhao İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için hem karakterin kısa hikâyesini hem de bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini aktaracağız. Yazımızı okumaya devam ederek kolaylıkla bu bilgileri elde edebilirsiniz.

Xin Zhao

Hanedanına bağı oldukça yüksek, hırslı bir savaşçı olan Xin Zhao hayatının büyük bir kısmını yaşamakta olduğu topraklardaki dövüş çukurlarında bir mahkûm olarak geçirmiştir. Bu dövüş çukurlarında bulunan bütün gladyatörleri alt etmesinin ardından onu tutsak eden güç tarafından serbest bırakılmıştır. Serbest bırakılmasının ardından doğrudan krallığına giden Xin Zhao elinde bulunan üç pençeli mızrağıyla birlikte düşmanlarıyla çarpışmaya başlamıştır. Bu sayede halkını koruyabiliyor ve krallığını düşmanlardan arındırıyordu. Geçmişinin verdiği özgüven sayesinde karşısına çıkan rakiplerinin hiçbirinden korkmuyor ve savaş alanında karşılaştığı kimseleri alt etmeden peşini bırakmıyor.

Xin Zhao İtem

Doğru item dizilimi ile birlikte gücüne güç katan ve düşmanlarıyla adeta bir oyuncak gibi oynayan Xin Zhaon karakterinin item dizilimi aşağıda verildiği gibidir. Bu dizilimi uygulayarak karakterinizin maksimum gücünü görebilirsiniz

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Kaniçen itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini satın alan oyuncular,
  • Hemen ardından Ölümün Dansı itemini alarak maçlarına devam etmektedir.
  • Dördüncü sırada birçok oyuncu Malmortius’un Ağzı itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Çivili Zırhı itemini satın alarak dizilime devam etmektedir.
  • Son sırada Sterak’ın Güvencesi itemini satın olan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Yukarıda verilen Xin Zhao İtem dizilimi sayesinde karakterinizin maksimum gücüne ulaşabilirsiniz. Fakat bu aşamada doğru bir oynayış tarzı da son derece önemlidir.