DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:27

Xin Zhao Rün S13 - Xin Zhao Rün Build

Xin Zhao Rün S13 - Xin Zhao Rün Build

Türkiye’nin en popüler strateji ve FPS oyunlarından biri olan LOL, hem ekran grafikleri ve donanımsal özellikleri hem de bünyesinde barındırdığı 140 şampiyon ile adından söz ettirmektedir. Özellikle karakterlerin ilgi çekici hikâyeleri oyuncular arasında tartışılmakta ve bazı gamerlar tercihlerini rünlerin ve counterların yanında bu bağlamda tercih etmektedir. Biz de aslında bu konuyla da ilintili olan Xin Zhao Rün S13 - Xin Zhao Rün Build konusuna değineceğiz. Ancak ilk olarak gelin birlikte Xin Zhao’nun ilgi çekici hikayesine bir göz atalım ve sonra rünlerine bakalım.

Xin Zhao

Xin Zhao’yu Lightshield hanedanına sadık olan azimli ve hırslı bir savaşçı olarak tanımlayabiliriz. Geçmişte Noxus'un dövüş çukurlarına mahkûm edilen Xin Zhao, birçok gladyatör dövüşünden sağ olarak çıkmayı başarmış olmasıyla nam salmıştır. Şampiyonumuz Demacia güçleri tarafından serbest bırakılmasının akabinde hayatını ve sadakatini cesur kurtarıcılarına adamış ve Demacia güçleri için elinden geleni ardına koymamıştır. Xin Zhao, sadık üç pençe mızrağıyla birlikte yeni krallığı için savaşmakta ve gazabını düşmanın üzerine salmaktadır. Düşmanın karşısına dikilmekten hiç bir zaman çekinmeyen asi şampiyon karşısına çıkan tehlikeleri etkili silahları ile savuşturacak güce sahiptir.

Xin Zhao Rün

  1. Xin Zhao’nun İsabet bazında en etkili rünü %99 oranında tercih edilen Zafer’dir.
  2. Aynı zamanda Yenilmez ve Efsane: Sıvışma %64, Son Darbe rünü ise %54 oranında oyuncular arasında popülerdir.
  3. Kahramanızın tercih edilen bir diğer rünü de %46 oranla Son Direniş’tir.
  4. İlham bazında Xin Zhao’nun en tercih edilen rünleri ise Sihirli Pabuçlar ve Kozmik Sezgi’dır.
  5. Bu 2 rün oyuncular tarafından %100 bir oranla tercih edilmektedir.

Görüldüğü üzere Xin Zhao Rün konusunda yapılan bilgilendirmede şampiyonumuzun aslında ne denli etkili olduğunu da göstermiş olduk. Birçok rünün %100 oranında tercih edilmesi Xin Zhao’un ilgi çekici hikâyesinin yanında aynı zamanda ne denli sevildiğini de kanıtlar niteliktedir. Siz de bu rünlerden daha sık tercih edilenlere göz atabilir ve tercih edilme oranı yüksek olanları maçlarda kolayca kullanabilirsiniz.