DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:09

Yasuo İtem Dizilimi - Yasuo İtem Build

Yasuo İtem Dizilimi - Yasuo İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça geniş bir kitleye ulaşan LoL oyunu gün geçtikçe kitlesini büyütmeye devam etmektedir. Doğru zamanda yapmış oldukları doğru ve kaliteli güncellemelerle birlikte elinde bulundurdukları kitlenin başka yapımlara yönelmesini engellemektedir. Bunun yanında oyuna düzenli olarak yenilik getirerek birçok oyuncunun gönlünü kazanmayı başarmışlardır. Ayrıca oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlerin birbirinden esrarengiz hikâyeleri sayesinde de oldukça büyük merak uyandırmaktadır. Yasuo İtem Dizilimi - Yasuo İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Yasuo karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktaracağız. Yazımızı okumaya devam ederek bu bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Yasuo

Lonia’lı olan son derece hırslı ve azimli Yasuo, havaya hükmetmesiyle bilinen biridir. Havayı kontrol ederek onun gücünü düşmanların üzerinde kullanmaktadır. Son derece hızlı ve alanında uzman olan bir savaşçıdır. Bir zamanlar ustasını öldürmek suçlamasıyla karşı karşıya kalmıştır fakat bu tabii ki ondan nefret edenlerin uydurmuş olduğu bir olaydır. Yani gerçek değildir. Fakat Yasuo bu suçlamalardan sıyrılmak için abisini öldürmek zorunda kalmıştır. O günden bu yana içi hiçbir zaman rahat etmemiştir. İlerleyen zamanlarda ustasının katili açığa çıkmıştır fakat iş işten çoktan geçmiştir. Kendini bir türlü affedemeyen Yasuo şimdilerde yalnızca vatanını savunmak için savaşmaktadır.

Yasuo İtem

Yasuo karakterinin tam gücüne ulaşabilmek için doğru bir item dizilimine sahip olmak gerekmektedir. Fakat bu tek başına yeterli değildir. Bunun yanında doğru bir oynanış tarzı da gerekmektedir.

  • Oyuncuların büyük bir çoğunluğu Ölümsüz Kalkanyay itemini satın alarak maça başlamaktadır.
  • Daha sonra Savaşçı Çizmeleri itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Üçüncü sırada birçok oyuncu Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  • Ardından Ölümün Dansı itemini tercih etmektedir.
  • Hemen sonra Fani Hatıratı itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Koruyucu Melek itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Yukarıda verilen Yasuo İtem dizilimi sayesinde oldukça verimli bir maç çıkarabilirsiniz. Fakat yukarıda da söylediğimiz gibi bu item dizilimini doğru bir oynanış tarzıyla desteklemelisiniz.