DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:08

Yone İtem Dizilimi - Yone İtem Build

Yone İtem Dizilimi - Yone İtem Build

İlk çıktığı günden bu yana birçok oyuncunun en sevdiği yapım olmayı başaran League of Legends giderek çok daha fazla insana ulaşmaktadır. Bu oyunun içinde mevcut olan oyun modları ve karakter çeşitliliği birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başarmıştır. Oyun içinde bulunan karakterlerin her birine özel hikâyeler yazılmıştır. Yani her karakterin aslında bir kimliği ve kişiliği vardır. Oyuncular kendilerine ana karakter belirledikten sonra genellikle belirlemiş oldukları bu ana karakter hakkında bazı şeyler merak ederler, bu meraklarını da karakterlerin hikâyelerini araştırarak giderirler. Yone İtem Dizilimi - Yone İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Yone karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncuları tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz yazımızı okumaya devam ederek başlıklar altında bu bilgileri elde edebilirsiniz.

Yone

Yasuo’nun abisi olan Yone bir zamanlar her kahraman gibi kendi fikirleri için savaşıyordu. Vermiş olduğu bu savaş küçük kardeşi Yasuo tarafından öldürülene kadar sürmüştür. Yasuo’nun üvey abisi olan Yone can verdikten sonra öteki dünyaya ait olan ölümcül ve kötü ruhların birkaçı peşine takılmıştır. Bunun üzerine Yone peşine takılan yaratıkları kedine has taktikleri ve kendine ait olan kılıcıyla öldürmüştür. Öldürmüş olduğu bu yaratıkların birinin laneti yüzünden onun yüzünü maske olarak yüzüne takmak zorunda kalmıştır. Bunun üzerine neye dönüştüğünü öğrenebilmek için karşısına çıkan yaratıkları bir bir yok edip inceliyor.

Yone İtem

Doğru bir item dizilimi ile gücüne güç katmayı başaran Yone karakterinin yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir:

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Ölümsüz Kalkanyay itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada birçok oyuncu Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Ölümün Dansı itemi sıralamayı takip etmektedir.
  • Beşinci sırada Kanasusamış itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada Koruyucu Melek itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Yone İtem dizilimi yukarıda sıralandığı gibidir. Doğru bir item dizilimi ile bütün karakterler bir şansı hak eder. Tabii ki bu item dizilini doğru bir oynayış tarzı ile desteklemeniz gerekmektedir.