DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:19

Yone Rün S13 – Yone Rün Build

Yone Rün S13 – Yone Rün Build

            Dünyanın en sevilen ve en çok oyuncu sayısına sahip olan yılların eskitemediği bir oyun, evet League Of Legends oyunu. Zaman olarak eskimeye doğru gitse de LoL ekibinin istikrarlı ve başarılı çalışmaları sayesinde bünyesine yeni oyunlar kazandırmaktadır. Bünyesinde barındırdığı birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlerin birbirinden farklı yüzlerce hikâyesi bu oyunu daha da cazip bir duruma getirmektedir. Öyle ki oyuncular belirlemiş oldukları ana karakterleri iyice benimsemek ve daha güzel oynayabilmek için bu karakterlerin hikâyelerini bile öğrenmek istemektedirler. İşte biz de Yone Rün S13 – Yone Rün Build başlıklı yazımızı Yone karakterinin hikayesini ve rün dizilimini anlatmak amacıyla yazmaktayız. Dilerseniz Yone karakterinin hikâyesini anlatarak başlayalım.

Yone

            Yaşadığı köyün kılıç okulunda bulunan en başarılı, en gözü kara ve başarı hırsı gözlerini bürümüş öğrencisiydi. Yasuo’nun üvey abisi olan Yone kardeşinin kollarında hayatını kaybettikten sonra ruhlar aleminin en kötü yaratığı peşine takılmıştır. Peşine takılan bu yaratığı kendi kılıcıyla yok eden Yone, yok ettiği yaratığın suratını maske olarak takmakla cezalandırıldı. Yone neye dönüştüğünü merak etmektedir. Bu merakın vermiş olduğu bir hırsla karşısına çıkan tüm yaratıkları büyük bir öfkeyle yok etmektedir.

Yone Rün

            Tıpkı üvey kardeşi gibi Yone karakterimizin de rünleri isabet ve azim bazlıdır. Oldukça geniş bir rün skalasına sahiptir.

  1. İsabet bazında ilk rünümüz %98 oranla Ölümcül Tempo rünüdür.
  2. İsabet bazında diğer rün %100 seçim oranına sahip olan Zafer rünüdür.
  3. Efsane: Çeviklik rünü ise %94 seçim oranına sahip olan isabet bazlı bir başka ründür.
  4. İsabet bazında son rünümüz ise Son Direniş rünüdür. %79 seçim oranına sahiptir.
  5. Azim bazında olan diğer rün ise %68 oranla İkinci Şans rünüdür.
  6. Azim bazlı son rünümüz ise %54 seçim oranıyla Aşırı büyüme rünüdür.

Oynanış tarzı, karakteri ve rün dizilimiyle üvey kardeşi Yasuo’ya oldukça benzeyen bu karakteri doğru rün dizilimi ile oynadığınız takdirde çok keyif vermektedir. Yone Rün dizilimi bu şekildedir.