DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:08

Yuumi İtem Dizilimi - Yuumi İtem Build

Yuumi İtem Dizilimi - Yuumi İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük bir kitleye ulaşmış olan League of Legends oyunu günümüzde hem dünyada hem de ülkemizde büyük bir popülarite yakalamış durumdadır. İçinde barındırdığı birbirinden ilgi çekici karakterler ve bu karakterlere ait hikâyeler sayesinde oyuncuların büyük ölçüde dikkatini çekmiştir. Ayrıca oyun içinde bulunan çeşitli oyun modları sayesinde de gelişimine devam etmiştir. Oyuncuların isteklerine kulak veren firma oyuncuların gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Genellikle oyuna getirdikleri karakterleri oyuncuların isteklerine göre düzenlemekte ve bu sayede oyun içi dengeleri korumaktadır. Yuumi İtem Dizilimi - Yuumi İtem Build başlıklı yazımızda Yuumi karakterinin kısa hikâyesi ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aktarılmıştır.

Yuumi

Son derece sevimli bir kedi olan Yuumi aynı zamanda büyülü bir kedidir. Bir zamanlar bir efsuncunun evcil hayvanı olarak yaşamaktaydı. Fakat sahibi bir gün esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Yuumi bu noktada gizemli mekânından çıktı ve sahibini aramak için yola koyuldu. Geçitler Kitabı sayesinde sahibinin peşine düştü ve birbirinden bağımsız olan dünyaların kapılarını araladı. Bu yolculukta yalnızlıktan korktuğu için ve biraz olsun sevgi ihtiyacını giderebilmek için kendine bu yolculukta çeşitli arkadaşlar aradı. Karşılaşmış olduğu dostlarını elinden geldiğince koruyup kolladı. Çıkmış olduğu yolculukta çeşitli dünya dertlerinden dolayı dikkati dağılsa da er ya da geç yolculuğa çıkma amacına yeniden dönüyor.

Yuumi İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde dostlarını çok daha rahat koruyan Yuumi karakterinin item dizilimi aşağıdaki gibidir:

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Gerçek Buz Parçası itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Dinçleştirici Aytaşı itemini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Kimyasal Çürütücü itemini envanterine eklemektedir.
  • Dördüncü sırada birçok oyuncu Akan Su Asası itemini satın almaktadır.
  • Ardından Mikael’in Lüftu itemini tercih etmektedir.
  • Son sırada Kızgın Buhurdanlık itemini satın alan oyuncular dizilimini sonlandırmaktadır.

Yukarıda verilen Yuumi İtem dizilimine sadık kalarak karakterinizin tam performansınızı görmeniz mümkündür. Fakat bu dizilimi doğru bir oynanış biçimiyle desteklemeniz gerekmektedir. İyi oyunlar dileriz.