DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:18

Zac Rün S13 – Zac Rün Build

Zac Rün S13 – Zac Rün Build

            Oyun severler içinde yediden yetmişe herkesin hayatında en az bir kere oynadığı League Of Legends oyunu yıllar geçtikçe daha da popüler bir hâle gelmiştir. Yılların eskitemediği bu oyun hem başarılı bir ekip sayesinde hem de içinde barındırdığı birbirinden ilginç yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait birbirinden ilginç hikayelerle oyuncuların en cazip seçimleri arasında yerini almıştır. Zamanın vermiş olduğu deneyim ve oyuncular ve yapımcı arasında kurulan bir bağ da bu popülerliği besleyen bir etmendir. İçinde barındırdığı birbirinden farklı ve birbirinden güzel kahramanların hikâyelerini öğrenmek isteyen oyuncular doğru adresteler. Lafı daha fazla uzatmadan Zac Rün S13 – Zac Rün Build başlıklı yazımıza Zac karakterimizin kısa bir hikayesiyle başlayalım.

Zac

            Bir deneyin başarısızlıkla sonuçlanmasından doğan Zac, kimyasal teknoloji laboratuvarının çatlak borularından özgürlüğüne kavuşup kendi bölgesinde bir mağarada zehirli bir akıntıda yerini almıştır. Yoktan var olan bu yaratık, günümüzde yardıma ihtiyaçları olan yaratıklara yardım etmekte ve hayat bulup kaçtığı bölgesinin altyapısını güzelleştirmeye çabalamaktadır.

 Zac Rün

            Görünümü oldukça iğrenç, oynaması da görünümü kadar zor olan bu karakterin rün dizilimi oldukça geniş bir skaladadır. Unutmayın, doğru bir rün dizilimi peşinde kolay bir zafer getirir. Azim ve İsabet bazında kullanılan rün dizilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Azim bazında %100 orana sahip olan ilk rün Artçı Şok rünüdür.
  2. Azim bazında diğer bir rün ise %100 oranda Yaşam Kaynağı rünüdür.
  3. Azim bazında üçüncü rünümüz ise %100 oranla Kondisyon rünüdür.
  4. Azim kategorisinde son rün ise %80 seçim oranıyla Canlandır rünüdür.
  5. İsabet bazında ilk rün %98 oranla Zafer rünüdür.
  6. İsabet bazında son rün ise %100 seçim oranıyla Efsane: Sıvışma rünüdür.

Yukarıda da dediğimiz gibi bir karakterden tam performans alabilmenizin yolu doğru rün seçiminden geçer. Eğer ki yanlış rün dizilimi yaparsanız ne kadar iyi oynarsanız oynayın her zaman bir eksiklik hissedersiniz. İşte o eksikliği de doğru rün dizilimi ile tamamlamanız gerekmektedir. Sizler için hazırladığımız Zac Rün dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir.