DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:18

Zed Rün S13 – Zed Rün Build

            Zed Rün S13 – Zed Rün Build

            Yayınlanmasının ilk gününde itibaren oyun dünyasının gözdesi olan League Of Legends oyunu içinde barındırdığı birbirinden farklı yüzden fazla karakter ve bu karakterlerin birbirinden farklı yüzden fazla hikâyesi ile oyuncuların önemli ölçüde ilgisini çekmektedir. Oyun dünyasına girmiş olan herkesin hayatında en az bir kere de olsa oynadığı bu oyun çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen popülerliğini arttırmayı başarmaktadır. Bu başarının arkasında yatan şey ise LoL ekibinin azimli ve istikrarlı çalışmalarıdır. Oyuna ekledikleri her karaktere oyunun ilk karakteriymiş gibi önem veren yapımcı oyuncu kitlesinden oldukça önemli övgüler almaktadır. Bugünkü Zed Rün S13 – Zed Rün Build başlıklı yazımızda sizlere hem Zed karakterinin hikâyesinden kısaca bahsedeceğiz hem de Zed karakterinin rün diziliminden bahsedeceğiz.

            Zed

            Gözü dönmüş, azimli, hırslı, acımasız ve gaddar biri olan Zed, topraklarına girmiş olan işgalcileri kurmuş olduğu Gölge birliğinin lideridir. Kendini keşfettiği sırada öğrendiği ruh büyüsü, Zed’i gölge formuna sokarak acımasızlığını, öfkesini ve bitmek bilmeyen gücünü iki katına çıkarması için yardım etmektedir. Yasak büyüler arasında yer alan bu büyüde ustalaşan Zed topraklarına giren tüm yaratıkları yok etmek için ant içmiştir. Bunu yaparken aldığı haz ise Zed’in gücünü durdurulamaz bir hâle getirmiştir.

            Zed Rün

            İlham ve Hâkimiyet bazında kategorize edilmiş olan rünleri ile Zed durdurulamaz bir şekle bürünmektedir. Siz de Zed karakterinden alacağınız keyfi iki katına çıkarmak istiyorsanız bu rün dizilimini uygulısınız.

  1. İlk Vuruş rünü ilham bazında %100 oranla ilk sırada yer almaktadır.
  2. Sihirli pabuçlar rünü ilham bazında ikinci rünümüzdür. %100 seçim oranına sahiptir.
  3. İlham bazında %100 oranla seçilen diğer bir rün ise Geleceğin Pazarı rünüdür.
  4. İlham bazında son rün ise 100 oranla Kozmik Sezgi rünüdür.
  5. Hâkimiyet bazında %91 oranla Gözyuvarı Koleksiyonu rünüdür.
  6. Hazine Avcısı rünü ise hâkimiyet bazında yer alan son ründür ve %87 seçim oranına sahiptir.

Doğru rün seçimi bir karakterin kaderini belirler. Kolay bir zafere sahip olmak istiyorsanız Zed Rün dizilimini yukarıdaki biçimde yapmalısınız. Keyifli oyunlar dileriz.