DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:07

Zeri İtem Dizilimi - Zeri İtem Build

Zeri İtem Dizilimi - Zeri İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük kitlelere ulaşmayı başaran ve yapmış olduğu akıllıca yeniliklerle kitlesini çok daha ileriye taşıyan League of Legends oyunu birçok oyuncu tarafından benimsenmiştir. Oyuna getirdikleri yenilikler ve yapmış oldukları güncellemeler ile oyuncuların isteklerine her zaman cevap vermektedir. Bu özelliği sayesinde elde ettiği kitleyi her zaman elinde tutabilmektedir. Bunun yanında oyun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlere ait olan hikayeler sayesinde oyuncuların merakı her zaman diri tutulmaktadır. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular genellikle bu karakterler için yazılmış olan hikayeleri okuyarak karakterlerin kişilikleri ve hayatları hakkında fikir sahibi olmak istemektedir. Bundan dolayı Zeri İtem Dizilimi - Zeri İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazı içinde hem Zeri karakterinin kısa hikayesini hem de diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan item dizilimini bulabilirsiniz.

Zeri

İşçi bir ailenin gözde çocuğu olan Zeri dik başlı, asi ve heyecanlı genç bir kadın olarak bilinmektedir. Elinde bulunan özel yapım silahı elektrik ile çalışmaktadır ve bu elektrik ihtiyacını sahip olduğu büyü gücünden karşılamaktadır. Oldukça iyi bir nişancı olan Zeri bu özelliğini iyilik için ve toplumu korumak için kullanmaktadır. Zeri’nin güç kaynağı onun için biricik ve tek olan ailesi ve bu ailesinden aldığı sevgidir. Son derece yardım severdir bu özelliği bazı zamanlar başına dert almasına sebep olmaktadır. Bundan dolayı son zamanlarda yardım etmek istediği insanlara yaklaşırken iki kez düşünmektedir. Zeri’nin sahip olduğu düşünce halkını korursa halkının da onu koruyacağına dairdir.

Zeri İtem

Doğru bir item dizilimi sayesinde oldukça büyük bir güce ulaşan Zeri bu gücünü nişancılık yeteneği ile birleştiği zaman oldukça ölümcül olabilmektedir. Zeri İtem dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir:

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Ölümsüz Kalkanyay itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından oyuncuların büyük bir çoğunluğu Savaşçı Çizmeleri itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada Hayalet Dansçı itemi oyuncular tarafından tercih edilmektedir.
  • Daha sonra Ebedi Kılıç itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Beşinci sırada birçok oyuncu Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın almaktadır.
  • Son sırada Navori Seribıçakları itemini tercih eden oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.