DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:17

Ziggs Rün S13 – Ziggs Rün Build

Ziggs Rün S13 – Ziggs Rün Build

            Çıktığı tarihten bu yana dünyayı kasıp kavuran League Of Legends adeta yıllandıkça güzelleşmektedir. Oyunun çıkış tarihi üzerinden yıllar geçmesine rağmen istikrarlı ve istekli çalışan geliştirici ekibi oyuncular tarafından büyük takdir toplamaktadır. LoL oyunu içinde barındırdığı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ait birbirinden farklı yüzlerce hikâye sayesinde oyucuların ilgi odağı olmaktadır. Bunun yanında oyuna eklenen yeni karakterlerin de sıkı denetimlerden geçip diğer karakterlere uyum sağlaması da LoL geliştirici ekibini oyuncuların gözünde zirvelere çıkarmaktadır. Hemen hemen herkesin hayatında en az bir kere de olsa oynadığı LoL oyunun içinde barındırdığı karakterlerin hikâyeleri oyuncular tarafından oldukça merak edilen hususlardan biridir. Biz de bu noktada devreye girerek siz değerli oyunculara Ziggs Rün S13 – Ziggs Rün Build adlı yazımızı hazırlayarak Ziggs karakterinin kısa hikâyesini ve doğru rün dizilimini anlatacağız. Dilerseniz Ziggs karakterinin hikâyesini anlatarak başlayalım.

Ziggs

            Patlayıcılarla haşır neşir olan Ziggs, elinde bulundurduğu patlayıcılar gibi her an patlamaya hazır şekilde beklemektedir. Ustasının yanında çalışırken sıradan hayatından sıkılıp Jinx adında en az kendisi kadar çılgın mavi saçlı ve tıpkı kendisi gibi patlayıcılarla haşır neşir olan bir kızla tanışmaktadır. Arkadaşlarının önerisi sayesinde sakin ve sessiz bir kasabaya yerleşen Ziggs, gönül rahatlığı ile araştırmalarını yapmakta ve istediği yerleri dilediği gibi patlatmaktadır.

Ziggs Rün

            Büyücülük ve ilham bazında dağılım gösteren rünlerin doğru seçilimi aşağıdaki gibidir.

  1. Büyücülük bazında ilk rün %100 seçim oranıyla Sihirli Yıldız rünüdür.
  2. Büyücülük bazında diğer bir rün ise yine %100 seçim oranıyla Mana Akışı Yüzüğü rünüdür.
  3. %90 seçim oranıyla Yücelik rünü, büyücülük bazında olan rünlerden bir başkasıdır.
  4. Büyücülük bazında son rün ise %86 oranla Yaklaşan Fırtına rünüdür.
  5. İlham bazında ilk rün %91 seçilim oranı ile Sihirli Pabuçlar rünüdür.
  6. İlham bazında son rün ise %86 oranla Kozmik Sezgi rünüdür.

Ziggs Rün dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru rün dizilimi ile oynaması oldukça keyifli bir hâl alan bu karakteri çok seveceksiniz.