DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:05

Zoe İtem Dizilimi - Zoe İtem Build

Zoe İtem Dizilimi - Zoe İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük kitlelere ulaşan ve yapmış olduğu akıllıca güncellemeler sayesinde bu kitlesini büyütmeyi başaran League of Legends oyunu moba strateji oyun severlerinin bir numaralı tercihi olmayı başarmıştır. Aynı zamanda oyuna getirilen yenilikler ve yeni karakterler de birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başarmıştır. Oyunda şu anda 140 karakterden fazla karakter vardır ve bu sayı her geçen zaman artmaya devam etmektedir. Ayrıca bu karakterlere özel olarak yazılan birbirinden esrarengiz hikayeler de oyuncuların merakını dürtmekte ve araştırmaya teşvik etmektedir. Özellikle kendileri için ana karakter belirlemiş olan oyuncuların büyük bir çoğunluğu belirlemiş oldukları karakterlerin hikayelerini araştırmak ve hayatları hakkında bilgi sahibi olmak istemektedir. Bu hikayeleri okuyarak aynı zamanda karakterin kişiliği hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede karakteri nasıl yöneteceğinize biraz daha iyi karar verebilirsiniz. Zoe İtem Dizilimi - Zoe İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Zoe karakterinin kısa hikayesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktaracağız.

Zoe

Aklında insanları tufaya düşürmek için tonla muzurluk olan, hayal gücü son derece gelişmiş Zoe yaşadığı toprakların habercilik rolünü üstlenmiştir. Bu haberler sıradan gündelik haberlerden ziyade dünyayı değiştirebilecek boyutlarda olan haberlerdir. Yani taşımış olduğu haberler son derece önemlidir. Zoe sahip olduğu garip bir özellik yüzünden istese de istemese de bazen kötü olayların olmasına sebebiyet veriyor. Bundan dolayı da son derece derin bir hüzün yaşıyor. Zoe’nin hakkında bilinenler görüldüğü kadarıdır fakat Zoe’nin yaptığı işlerin arkasında hep göründüğünden çok daha fazlası yatar.

Zoe İtem

Zoe karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir. Zoe İtem dizilimi sayesinde maksimum güce ulaşabilirsiniz.

  • Oyuncular genellikle Luden’in Çığlığı itemini tercih ederek oyunlarına başlamaktadır.
  • Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada birçok oyuncu Gölgealev itemini tercih ederek oyuna devam etmektedir.
  • Hemen ardından Rabadon’un Şapkası itemini tercih eden oyuncular,
  • Beşinci sırada Zhonya’nın Kumsaati itemini tercih etmektedir.
  • Son olarak Hiçlik Değneği itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.