DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:50

Zula Maximus Kodu Hatası

Zula Maximus Kodu Hatası

Zula’yı uzun zamandır oynayanlar oyunla ilgili bir hata ile karşılaşmasalar da yeni yükleyenler ya da bilgisayarına format atarak tekrardan bu oyunu yüklemek isteyenler bazı problemlerle karşılaşabilmektedir. Bu problemlerden en sık karşılaşılanı ise Zula Maximus Kodu Hatasıdır. Bu hata bilindiği üzere edinilen kodun kullanılamadığı durumlarda ortaya çıkmaktadır. Öncelikle Zula Maximus kodunun ne olduğundan bahsetmek gerekirse bu kodlar Zula’nın yapımcısı ByteGames ile Türkiye’nin ünlü gıda markası ETİ arasında imzalanan anlaşma gereği verilen hediye kuponlardır. Bu kodlardan kazanılan hediyeler bunlardır. Peki kodu ekrana girdiğinizde bir hata veriyorsa bunun sebebi ne olabilir? Şimdi sizlere kodun geçersiz olmasının sebeplerinden bahsedeceğiz.

Zula Maximus Kodu Hatası Çözümü

  1. Kodu bir kişiden aldıysanız geçersiz kod vermiş olabilir. Yani verilen kod kullanıldıktan sonra size verilmiş olabilir. Bu durum genelde forumlarda ya da kendi aralarında kod alışverişi yapan oyuncular arasında rastlanmaktadır. O yüzden güvenmediğiniz kişilerle bu işlemi yapmanız önerilmemektedir.
  2. Kodu Zula kampanyalar ekranında girerken küçük harf-büyük harf uyumuna dikkat etmiyor olabilirsiniz. Bu da sistemin kodu yanlış algılamasına sebep olacaktır. Kodu girerken verilen harf ve karakterleri büyük ve küçük olmalarına da dikkat ederek girmeniz önerilmektedir.
  3. Eğer mümkünse verilen kodu kopyala- yapıştır alarak alıp kampanyalar bölümündeki alana da bu şekilde yapıştırın. Bu da kodun kullanılması aşamasında önemlidir.
  4. Bazı durumlarda nadir de olsa kod gerçekten de hatalı çıkış yapılabilmektedir. Bu durumda çağrı merkeziyle iletişime geçerek kodu onlara iletmeniz yeterli olacaktır. Bu durumla pek karşılaşılmasa da eğer kodda bir sıkıntı varsa yetkililer bu durumda da sizi bilgilendireceklerdir. Örneğin kod daha önceden kullanıldıysa ve size ait olduğunu düşünüyorsanız destek ekibi bu kodun hangi kullanıcı tarafından ne zaman kullanıldığını görebilmektedir.

Maximus Kodu ile verilen ödüller;

  • 100 ZA
  • 1000 ZA
  • 10000 ZA
  • %50 Hızlı Canlanma

olmak üzere belirlenmiştir. Zula Maximus Kodu Hatası Çözümü görüldüğü gibi işte bu kadar basittir. Bunun haricinde oyuncuların kodlarda herhangi bir sıkıntı olmadan aynı dakika içerisinde kullanabilmeleri mümkündür.