DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:19

Zula Mobile v0.13 Güncelleme

Zula severlerin merakla bekledikleri yeni sürüm güncellemesi ile birlikte sağlanan yenilikler oyuncuların beğenisine sunuldu. Yeni haritaları, oyun modları ve diğer farklılıkları ile oyunculardan geçer not alan oyunun bazı hatalarının düzeltildiği de fark edildi. Sürümün daha önce yayınlanan oyununda var olan bazı hatalar şikayetlerin çoğalmasına neden olunca zula mobile v0.13 güncelleme yeniden gözden geçirmek zorunda kalmıştı. Bu durum var olan hataların ortadan kaldırılmasını da sağlamış gibi duruyor. Çin Bahçeleri adı verilen haritanın açılması ile birlikte oyuncuların eğlence ve oyun alanı da genişliyor.

Haritaların Getirileri

Yeni eklenen haritanın adı Çin Bahçesi olarak çevrildi. Adından da anlaşılacağı üzere Uzakdoğu temalarının yer aldığı bir sürüm ve haritadan bahsetmek mümkündür. Bu bahçede sabotaj modu da farklı bir hal alıyor. Çin'in bilinmeyen sokaklarında bomba noktalarının kontrolünü ele almak için oyuncuların ellerinden geleni yapması bekleniyor. Aynı zamanda Safranbolu haritasının da yeni ayarlar ile daha çok kullanılır duruma getirilmesi de sağlanmış gibi görünüyor.

Oyun Modlarının Yenilikleri

Belli zaman dilimlerinde açılması beklenen harita ve oyun modlarında bazı yenilikler yapıldı. Yapılan düzenleme sonrasında: • Sadece tabanca seçeneği ile tabancanın ikinci silah olmasına son verildi,

• Sadece pompalı tüfek seçeneği ile yakın mesafe dövüşlerde avantaj sağlanabiliyor,

• Sadece pompalı tüfek modu ile rakiplerinizin de kullandığı tüfeklere karşılık verebilirsiniz,

• Taarruz Tüfeği sayesinde orta mesafe dövüşlerde de fark elde edebilirsiniz,

• Keskin nişancı tüfeği ile tek atışla rakibinizi yere sermeniz mümkün olur.

Bu yenilikler sayesinde oyun modunu istediğiniz şekilde ayarlamanız ve fark elde ederek oyuna soluk getirmeniz mümkün olur.

Değişimler Nelerdir?

Oyunda değişen farklı özellikler de bulunuyor. Bunlar arasında sıralama sistemi bulunuyor. En iyiler arasında olup olmadığınızı fark etmenize olanak tanıyan bir sıralamaya geçiliyor. Sesli sohbet imkanı da aktif hale getirilen özellikler arasında yerini aldı. Mesaj Kutusu Yeniliği En çok beğenilen özelliklerden bir tanesi de mesaj kutusu oldu. Mesajların toplandığı kutuyu görmek ve yollanan hediyeleri fark etmek daha kolay bir hal alacak gibi görünüyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER