DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:51

Zula Oyun Güncel Değil Hatası

Zula Oyun Güncel Değil Hatası

Zula oyununu uzun yıllardır oynayanlar bileceklerdir ki oyun ekibi içeride olduğu kadar oyun dışında da oldukça başarıdır. Oyuncuların karşılaştığı hatalara anında müdahale edilmekte ya da destek ekibine iletilen bir talep çok kısa bir sürede sonuçlandırılmaktadır. İşte bu sebeplerden dolayı Zula’nın modası hala geçmemiştir ve yapılan güncellemeler ve iyileştirmelerle birlikte ona olan talep her zaman diridir. Bu oyunu uzun zamandır oynayan kullanıcıların en sık karşılaştığı problemlerden bir tanesi de Zula Oyun Güncel Değil Hatasıdır. Oyunu uzun yıllardır oynayan kullanıcılar bu hatanın belirli aralıklarla tekrarlandığını ve güncelleme sonrası kaybolduğunu bilirler. Ancak ilk kez bu hata ile karşılaşan Zula’cılar için kısaca bahsetmek gerekirse bu güncelleştirme işleminden adım adım bahsedelim.

Zula Oyun Güncel Değil Hatası Nasıl Çözülür?

  1. Öncelikle ilk tercihiniz steami yeniden başlatmak olmalıdır.
  2. Zula’yı kapattıktan sonra steam hesabınızdan çıkış yapmanız gerekmektedir.
  3. Steam’den çıkış yapıp tekrar girmenizin akabinde sistem güncelleştirme kontrolü yapmaktadır.
  4. Bu yüzden sadece Zula için değil varsa diğer güncelleştirme alması gereken oyunlarınız da güncellenecektir.
  5. Bu sorunun en kolay ve zahmetsiz çözümüdür.
  6. İkinci yöntem ise oyun dosyalarını doğrulamaktır.
  7. Steam üzerinden Zula’ya sağ tıklayıp özellikler diyelim
  8. Sonrasında yerel dosyalar bölümünü seçerek “oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula” seçeneğini seçelim.
  9. Bu işlem sonrasında da steam hesabınız üzerinden güncelleştirmeler kontrol edilecek ve varsa güncel olmayan oyunlara eklentiler indirilecektir.

Yukarıda vermiş olduğumuz 9 adımdan ilk 4’ünü ilk olarak uygulamanız sizler açısından daha kolay olan yoldur. Zula Oyun Güncel Değil Hatası Nasıl Çözülür? diyenler için ise bu 4 adımdan sonra çok yüksek ihtimalle çözülecektir. Ancak steam hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girdiğinizde sistem manuel olarak denetleme yapmıyorsa problem maalesef çözülmeyecektir. Bu durumda sizin manuel olarak güncelleştirme almanız gerekmektedir. Son 5 adımı uygulamanız ve güncelleştirmeleri manuel olarak denetlemeniz oyun güncel değil hatasının çözümüne faydalı olacaktır. Zulanın sürekli güncel olması oyun içerisinde kasılma olmaması açısından da oldukça önem arz etmektedir.