DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:08

Zula Rütbe Sıralaması

Zula Rütbe Sıralaması

Oyuncular arasında popülaritesi günden güne artmakta olan Zula kendini sürekli olarak geliştirmekte olan oyunların başında gelmektedir. Bunun en büyük sebebi ise yapımcısının Türk iki genç olması ve oyuncuların istek ve talepleri doğrultusunda geliştirmeler yapılması oyuna olan talebi de arttırmaktadır. Oyuna yeni başlayanlar ise henüz kendilerini geliştirmeden pro kişilerle karşılaşmak istemezler. Bunun farkında olan yapımcılar ise Zula Rütbe Sıralaması adındaki sistemi ortaya atmışlardır. Bu sistem daha adil bir oyun oynanmasını ve kişinin kendini geliştirdikçe karşısına daha sağlam rakipler çıkmasına olanak sağlayacaktır.

Zula Rütbe Sıralaması Nasıl Oluşur?

  • Rütbe sıralamasında ilk olarak kullanıcı adı sonrasında oynadığı klan adı görülmektedir.
  • Bu iki bilgi ve özellikle klan bilgisi kullanıcılar için oldukça önemlidir.
  • Sonrasında ise ortalaması ve KDA puanı yansıtılmaktadır.
  • Kullanıcıların sıralaması oynamış oldukları oyunlara göre şekillenmektedir.

Bir Zula oyuncusunun pro mu yoksa çaylak mı olduğunu anlamanın en iyi yolu da gene rütbe sıralamasıdır. Oyun içinde oyuncunun hareketlerinden, koşmasından ve hatta kullandığı silahın türünden dahi pro mu yoksa çaylak mı olduğu anlaşılabilmektedir. Ancak oyun dışında bunu anlayabilmenin en iyi yolu onun profilini incelemek ve rütbesine bakmaktır. Rütbesi yüksek olan ve puanı yüksek olan bir oyuncu kesinlikle produr. Zula rütbeleri bir oyuncu için adeta oyun içi kimlik kartıdır.

Zula Rütbe İsimleri

Zulada rütbe sisteminin oldukça önemli olduğuna değinmiştik. Aynı şekilde rütbe ismi de kullanıcının oyunda ne kadar iyi olduğunu gösteren bir başka diğer anahtardır. Zula rütbelerinden bazıları Ağabey, Fedai, Ağır Ağabey ve Dayıdır. Bu rütbelere göre oyunculara çömez, yeğen ve delikanlı gibi ünvanlar verilmektedir. Oyuncular için dışarıdan da oldukça havalı görünen bu isimler oyun içinde de oldukça belirleyici olabilmektedir. Mesela bazı takımlar belirli rütbeye ulaşmayan oyuncuları takımlarına dâhil etmemektedir. Bazıları ise daha da seçici davranarak belirli rütbe sıralamasına sahip olmayan kişilerle mücadeleye girmekten kaçınmaktadır. Siz de rütbenizi yükselterek daha dişli rakiplerle karşılaşabilir ve oyunu sizin için daha keyifli hale getirebilirsiniz. Bunun için siteden sıralamanıza göz atmanızda fayda var.