DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:53

Zula Uzun Süre Dosya İndirilemedi Hatası

Zula Uzun Süre Dosya İndirilemedi Hatası

Zula’nın ücretsiz olarak indirilebilmesi ve sistem gereksinimlerinin çok yüksek olmaması ona olan talebi arttıran etmenlerden biri olarak öne çıkmaktadır. Çünkü kullanıcılar her ne kadar bir oyunda grafik özellikleri ve görüntü kalitesine önem verseler de bilgisayarlarının kaldırmadığı ya da kastığı bir oyunu oynamak istemezler. İsteseler de oynayamazlar çünkü bilgisayarın donanımsal özellikleri buna izin vermez. Bu da oyunun bilgisayarda çeşitli hatalara sebep olmasına neden olmaktadır. Özellikle son zamanlarda kullanıcıların en sık karşılaştığı Zula Uzun Süre Dosya İndirilemedi Hatası bunlardan biridir. Bu hatanın alınmasının farklı birçok nedeni olabilmektedir. Ancak bu hata temel anlamıyla bilgisayarın internetinin Zula site sunucularıyla bağlantı kuramaması ya da kurmuş olduğu bağlantının kopmasından kaynaklanmaktadır.

Zula Uzun Süre Dosya İndirilemedi Hatası Çözümü

  1. Öncelikle bilgisayar ağ ve internet ayarlarınızı kontrol edin
  2. Masaüstünde sağ altta yer alan ağ simgesinde herhangi bir ünlem işareti olmaması gerekmektedir.
  3. Bunu internete bağlanmayı deneyerek görebilirsiniz.
  4. Google’a girerek “dowload testi” yazın ve indirme hızınıza bakın.
  5. Olması gerekenin çok çok altında ise dosya inerken olması gerekenden çok daha uzun bir süre geçmesiyle sistem bu hatayı verecektir.
  6. Sonrasında C: dizininde bulunan MadByte Games klasörünü manuel olarak silin.
  7. Burada indirmeden kalan artık dosyalar yer almaktadır.
  8. Başlat-kayıt defteri açarak çalıştır butonuna regedit yazın
  9. Açılan ekranda ctrl + F ile arama yapın ve Zula dosyasını bulun
  10. Buradan da artık dosyaları sildikten sonra Zulayı internetten tekrar indirmeyi deneyin.

Bunu yapmadan önce yukarıdaki adımları tekrarlamak ve sonrasında da modeme reset atmak faydalı olacaktır. Çünkü yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi sistemin Zula Uzun Süre Dosya İndirilemedi Hatası verme sebebi çok yüksek ihtimal internet hızınızın yavaş olmasıdır. İnternet hızlandığında dosya da otomatik olarak daha hızlı inecek ve oyuncu bu hata ile karşılaşmayacaktır. Dilerseniz interneti hızlı başka bir yerden setup dosyası indirip flash disk içine atarak da kurulum sağlayabilirsiniz. Bu da sistemin size verdiği hatanın halledilmesine olanak sağlayacaktır.