DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:14

Zulada İsim Değiştirme - Zula’da Nasıl İsim Değiştirilir?

Zulada İsim Değiştirme

Zula oldukça fazla kullanıcı potansiyeline sahip olan video oyunlarının başında gelmektedir. CS Go ve PUGB gibi oyunlarla eşdeğer tutulan ve bazı dönemlerde onlardan daha fazla aktif oyuncu sayısına dahi ulaşan Zula oyuncuların son zamandaki gözdelerindendir. Oyuncular ise bazı durumlarda çeşitli değişiklikler yapabilmektedir. Örneğin bazı oyuncular belirli aralıklarla kullanıcı adlarını değiştirmektedir. Bu isim değiştirmenin farklı sebepleri vardır. Ancak bilinen bir gerçek var ki kullanıcıların havalı bir isim bulma konusunda çabaları ve albenili olma çabaları günden güne artmaktadır. Bu yüzden makalemizin devamında sizlere Zulada İsim Değiştirme nasıl yapılır bundan bahsedeceğiz. Öncelikli oyunda isim değiştirmeyi sürekli olarak yapamayacağınızı unutmayın. Bu yüzden ismi değiştirmeden önce kesin karar verin ve ondan sonra aşağıda yazmış olduğumuz adımları uygulayın.

Zula’da Nasıl İsim Değiştirilir?

  1. Zula oyun hesabınıza giriş yapın.
  2. Profil sekmesine tıklayın ve hesap ayarlarına girin. Burada Zula hesabı ile ilgili bilgileriniz bulunmaktadır.
  3. “Profili Düzenle” sekmesine tıklayarak açılmasını bekleyin
  4. “Temel Bilgiler” kısmında yer alan düzenle sekmesine tıklayın.
  5. Buradan isminizin yazdığı kalem işaretinden yeni belirlemiş olduğunuz kullanıcı adınızı girin.
  6. Sonrasında kayıt etmeden çıkmayın. Yoksa eski kullanıcı adınız tekrar oluşacak yenisi kaydolmayacaktır.
  7. Bu işlemi ayda sadece 1 kez tekrar edebildiğinizi unutmayın. Yani bugün isim değiştirdiğinizi varsayalım. Tekrar değiştirmek için en az 30 gün beklemeniz gerekmektedir.

Zula’da İsim Değiştiremiyorum

Zula oyuncularının sıklıkla karşılaştığı durumlardan biri de oyun içi isim değiştirememe problemidir. Bunun belli başlı birçok sebebi olmakta iken en çok karşılaşılan iki sorun ağ bağlantısının o an kopması ve 30 günlük sürenin dolmasıdır. Zula’da İsim Değiştiremiyorum diyen oyuncuların geneli bu iki problem ile karşılaşmaktadır. Hesap ayarlarından isim değiştirme sekmesine girildiğinde isminizin kenarında “X”işareti varsa unutmayın ki bu 30 günlük süre dolayısıyla çıkan bir uyarıdır. Yani zula isim değiştirme için 30 günlük süreniz dolmamıştır. Ancak bu işaret yoksa ve kaydet dedikten sonra eski isim tekrar geri geliyorsa bilgisayarın internet bağlantısı kopmuş olabilir.