DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:12

Zulada Klandan Nasıl Çıkılır?

Zulada Klandan Nasıl Çıkılır?

Zula son zamanların popüler video oyunlarından bir tanesi olarak öne çıkmaktadır. Oyun oldukça fazla grafiği ve bilgiyi bünyesinde barındırdığı bazı durumlarda istenilene ulaşmak bir hayli zor olabilmektedir. Örneğin sınırsız silah nasıl alınır ya da oyunda oda nasıl kurulur gibi konular bazı durumlarda oyuncuları zorlayabilmektedir. Bu gibi durumlarda oyunculara vakit kazandırmak için hangi başlık hangi sekmede yer alıyor ya da hızlı kısa yolu nedir gibi sorular hayat kurtarıcı olabilmektedir. Kullanıcıların son zamanlarda merak ettikleri soru ise bir klana girildiğinde çıkılması için geçmesi gereken bir süre var mıdır? Ya da Zulada Klandan Nasıl Çıkılır? Çünkü bazı zamanlarda oyuncular girdikleri klandan aynı dakika içerisinde dahi çıkmak isteyebilmektedirler. Bunun için önce Zula’da herhangi bir klana giriş yapmaktan bahsedeceğiz.

Zula Klana Giriş

  1. Sağ üst sekmede yer alan klana giriş sekmesine tıklanır
  2. Çıkan ekranda klanlar listelenecektir. Buradan klanı aramak kurmak ve başvurulan klanlar gösterilmektedir. Bu listeden ilgili seçenek işaretlenmelidir. Klana giriş yapılacağı için klan ara sekmesine tıklanmalıdır.
  3. Katılmak istediğiniz klanın adını alt kısma yazarsanız seçenekler sizin için daralacak ve sonuçlar daha hızlı önünüze gelecektir.
  4. İlgili klan açıldıktan sonra üzerine mause ile çift tıklamak suretiyle açılan sekmede BAŞVUR seçeneği işaretlenmelidir.
  5. İşte klana katılmak bu kadar basittir. Başvur’a tıkladığınız halde klana giriş yapamadıysanız bunun sebebi karşı tarafın onaylamamasından dolayı olabilir. Başvurularım adımında klana başvuru durumunuzu takip edebilirsiniz.

Klana nasıl girileceğini anlattık. Ancak klana giriş yaptınız ve memnun kalmadınız. Bunun için klandan çıkış yapmak istiyorsunuz. Şimdi ise Zula klandan çıkış için gerçekleştirmeniz gereken adımları sizlerle paylaşacağız.

Zula Klandan Çıkış Adımları

  1. Klan sayfasında yer almakta olan yönetim sekmesine tıklanır
  2. Üst kısımda yer alan ÜYE LİSTESİ sekmesi açılır.
  3. Burada bulunan KLANI TERK ET sekmesine tıklanmasının akabinde klandan çıkışınız gerçekleşmiş olacaktır. Görüldüğü üzere kalana giriş yapmak da çıkış yapmak da bir hayli kolaydır. Bunun için sitemizde yazan adımları izlemeniz yeterlidir.