Cod Mobile Hesap Silme

Cod Mobile Hesap Silme

Cod Mobile Hesap Silme

Call of Duty son zamanların ve belki de son 20 yılın en çok oynanan silahlı oyunlarının başında gelmektedir. Oyunun sağlam grafikleri, ekran kalitesi ve silahların orijinalliği forumlarda pekçe övülmektedir. Aynı şirketi 2019 yılında piyasaya sürmüş olduğu Call of Duty Mobile ise PC sürüm için olan oyunu aratmayacak niteliktedir. Oyunda android ve İOS telefonlar için özel hazırlanmış grafik ve kontrol mekanizmaları her model telefona uyum sağlayabilen grafik özellikleri ona olan talebi de günden güne arttırmaktadır. Ancak bazı durumlarda oyuncular hesaplarını kapatabilme ya da silmek isteyebilmektedirler. Bunun çok farklı sebepleri olsa da kişiler bazen yeni hesap açtıklarında da bu işlemi yapabilmektedirler. Peki, merak edilen bu Cod Mobile Hesap Silme işlemi nasıl yapılır? Zor ve zahmetli midir? Ya da sildikten sonra tekrardan aktif edilebilir mi? Gelin birlikte bu soruların cevaplarına bakalım.

Call of Duty Hesap Silme Adımları

  1. Call of Duty hesabınızı silmek için yapmanız gereken işlemler oldukça basittir.
  2. Ancak bu işlem Call of Duty Mobile uygulaması üzerinden yapılmamaktadır.
  3. Bunun için Activision’un bir özelliğini kullanmamız gerekiyor
  4. Privacy and Data Protection adlı portal aracılığıyla talep göndermemiz gerekiyor.
  5. Bu portala kullanıcı adı ve şifremiz ile giriş yapalım.
  6. Sonrasında “deleting your personal information” sekmesini seçelim ve devam edelim
  7. Buradan talebi göndermeden hangi kullanıcı adının silineceğine dair bilgi istenecektir.
  8. Sistem yetkilileri sizden gelen talebi incelemeleri akabinde 3 ila 5 gün içinde size geri dönüş yapacaklardır.
  9. “along with your personal” özelliği ile birlikte hesabınız KALICI olarak silinecektir.

Yani bu işlem sonrasında hesabınızı geriye kurtarma şansınız bulunmamaktadır. Bu yüzden Call of Duty Hesap Silme Adımlarını uygulamaya başlamadan önce kararınız kesin ve net olmalıdır. Bu işlem sonrasında bekleme süresi ise en geç 5 gün olarak belirlenmiştir. Sonrasında hesabınız silinecektir. Bu hesabı geri döndürme şansınız olmasa da aynı mail ve kullanıcı adıyla tekrardan üyelik oluşturmanız sistem tarafından mümkün kılınmış durumdadır.

Dost Game